Delta på workshop om konflikthåndtering

Se denne fine invitasjonen fra Norges fredslag. Jeg oppfodrer dere å melde dere på!

Fredagen den 25 mars arrengerer Norges fredslag workshop om HIPP (Help Increase the Peace Project). I tillegg til at workshopens deltakere får kunnskap om en fredsundervisningsmetode får de også inspirasjon i sin hverdag!

HIPP lærer konfliktløsningsmetoder, bygger fellesskap og styrker selvinnsikt, kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner gjennom deltakende pedagogikk. Metodens historie starter med borgerrettighetsbevegelsen i USA, hvor det for første gang i Vesten ble drevet opplæring i ikkevold. Metoden brukes i dag i store deler av verden. Norges Fredslags fredsundervisningsgruppe arbeider for å implementere metoden i Norge. Vi tror at dette er en bærekraftig metode som fører til reell styrking av enkeltindivider og integrering mellom samfunnsgrupper. I HIPP deler deltakerne erfaringer. Alle er i en læringsprosess, og ingen er utlært, heller ikke fasilitatorene.

Påmelding: til elin(a)fredslaget.no innen 6. mars.

Mer info på fredslagets nettside eller facebookgruppe

/Freja Lina Huhle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *